Aktiviteter i efterårsferien 2018

 

Efterårsferien er højsæson for æbler og du kan møde Låsbyæblets Venner ved følgende 3 arrangementer i skolernes efterårsferie.

Æble event på Sommerstedlund     Lørdag den 13. oktober kl. 1300– 1600

Randersvej 121 8680 Ry

På Sommerstedlund til Æble Event vil du opleve Lene og Niels Søndergaard, Anni, Eigil, med ”opsmøget ærmer” når vi i samarbejde med dig håndterer efterårets æblehøst. Du kan medbringe dine egne æbler og få frisk presset æblesaft med hjem. Læs nærmere om dette arrangement i dagspressen eller Skanderborg Kommunes aktivitetsliste for efterårsferien. Reservere på nuværende tidspunkt denne dato, så du på en nem og god måde får udnyttet de sunde frugter.

 

Gl. Rye Mølle      Søndag d. 14. oktober kl. 1000 -16oo

 Møllestien 5 Gl. Rye 8680 Ry

Her er det Anni Eigil og Niels der hjælper dig med at presse dine æbler til saft og du og din familie får samtidig en oplevelse med levende museum, da der vil være forskellige aktiviteter på møllen. Vi glæder os til en hyggelig snak om æbler, og uddeler smagsprøver på Låsbyæble cider 2017

Orienter dig om æbledag på Gl. Rye Mølle i dagspressen eller Skanderborg Kommunes aktivitetsliste for efterårsferien.

Æbledag på Høgdal     Lørdag den 20. oktober kl. 1300-1700

Høgdalvej 4 8653 Them

Giv dig selv en kanon oplevelse til æbledag på Høgdal, som er en kulturhistorisk perle placeret i det smukke Midt Jyske landskab.

Høgdal skal opleves – et lille museum der emmer af historie, beliggende i en storslået natur.

På Høgdal’s æbledag kan du møde Låsbyæblets Venner i samarbejde med Høgdals Venneforening. Vi glæder os til en hyggelig snak om æbler, uddeler smagsprøver på Låsbyæble cider 2017 og du kan medbringe dine egne æbler som vi er behjælpelig med at presse til saft.

Læs mere om dette spændende arrangement i dagspressen eller på www.hogdal.dk